Onze oplossingen

Wij gebruiken mobiele technologie om mensen te verbinden, processen te optimaliseren, tijd te besparen en omzet te verhogen.

Strategische workshops

We helpen je om jouw idee om te zetten in een mobiele strategie. Door middel van een aantal workshops ontwikkel je met minimale inspanningen je idee uit tot MVP die door betrokken stakeholders gedragen wordt.

Lees verder

Bedrijfsapps voor werknemers

Met onze maatwerk oplossingen optimaliseren we (interne) werkprocessen waardoor tijd en kosten bespaart wordt.

Lees verder

Zakelijke dashboards

Met onze (mobiele) dashboards worden bedrijfsstatistieken snel en gemakkelijk inzichtelijk.

Lees verder

Ecommerce en retail oplossingen

We bouwen maatwerk shopping apps die je omzet verhogen.

Lees verder

Gezondheid op de werkvloer

Blijf fit samen met je collega’s, ook als je thuiswerkt. Met onze Elevate app zorg je ervoor dat je altijd in beweging blijft.

Lees verder

Locatie gebaseerde diensten

Ervaringen die de fysieke wereld met de digitale wereld verbinden met behulp van beacon-technologie

Lees verder

Op zoek naar partner voor mobiel succes?

Van ondernemers tot multinationals en startups, wij helpen je om jouw ambities te realiseren. Ook als je twijfelt of een mobiele oplossing wel bij je past; neem gewoon contact op. Met meer dan 10 jaar ervaring in mobiele ontwikkeling en als onderdeel van de Xplore Group hebben we een groot netwerk en kunnen we je verder helpen.

Neem contact op

Lees verder

Hoe we werken

De meeste projecten beginnen met slechts een eerste idee, maar hoe ga je van daaruit verder? Wij helpen je om van deze idee fase tot een concreet plan te komen dat aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

Lees verder
Focus op details

Details bepalen de ervaring. Daar houden we van. Bekijk enkele voorbeelden van hoe we ze gebruiken om geweldige app-ervaringen te creëren.

Lees verder
Nieuw op onze blog

Cloud Storage Afbeeldingen Laden in een Flutter Web App - Eerder dit jaar bracht Flutter web-ondersteuning uit, waardoor ontwikkelaars met één dezelfde codebase hun mobiele applicaties tevens op het web...

Lees verder