Service Monitor: Altijd op de hoogte van je IT infrastructuur

Systeem status gegevens in je broekzak

Het kan moeilijk zijn om het overzicht te behouden over je IT-omgeving. Niet alle IT-systemen zijn even belangrijk voor je organisatie. Specifieke systemen zijn vaak belangrijk voor specifieke rollen binnen uw organisatie. Om ​​overzicht te houden over de systemen die het belangrijkst zijn, hebben we een mobiele applicatie gebouwd die je op de hoogte stelt van statuswijzigingen. Ontvang een melding wanneer een systeem uitvalt en wanneer deze weer beschikbaar komt. Hierdoor kunnen gebruikers van de Service Monitor 24/7 snel en effectief handelen bij status wijzigingen in de infrastructuur.

Simpel ontwerp

Een eenvoudige interface stelt gebruikers in staat om snel de huidige status te begrijpen van de servers, services en / of systemen die voor hen belangrijk zijn. Op productie, maar ook test en/of UAT omgevingen. Een wijziging in de bewaakte systemen zal een melding activeren die iedereen op de hoogte stelt die de applicatie heeft geïnstalleerd. De Service Monitor wordt ook geleverd met een widget die de status van elk gecontroleerd systeem afzonderlijk laat zien zonder de app te hoeven openen. Voor systemen die uitvallen wordt ook het moment van uitval getoond. Dit maakt het gemakkelijker om problemen te identificeren die moeten worden opgelost. Door het simpel te houden, mis je nooit meer wat belangrijk is.

Real-time gegevens, overal toegankelijk

Met de Service Monitor heb je altijd real-time systeem data beschikbaar, in een eenvoudig maar effectief overzicht. Momenteel beschikbaar op iPhone en iPad.

Ook de monitoring van je IT-infrastructuur verbeteren?

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Lees verder

Over Touchwonders

Wij zijn een klein team van specialisten met een passie voor uitstekende mobiele oplossingen.

Lees verder
Hoe we werken

De meeste projecten beginnen met slechts een eerste idee, maar hoe ga je van daaruit verder? Wij helpen je om van deze idee fase tot een concreet plan te komen dat aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

Lees verder
Focus op details

Details bepalen de ervaring. Daar houden we van. Bekijk enkele voorbeelden van hoe we ze gebruiken om geweldige app-ervaringen te creëren.

Lees verder